Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Online

ÚJ ALKALMAZÁST INDÍTOTT A TIKTOK

2024-04-20 12:24:29 60

Új alkalmazást indított a TikTok, a TikTok Notes egy fotómegosztó platform, mely az Instagram riválisa lehet.

Az applikáció Androidra és iOS-re is elérhető már bizonyos régiókban, például Kanadában, de várhatóan máshová is megérkezik a közeljövőben.



Az új platform rácsos formában jeleníti meg a posztokat, így a felhasználó egyszerre több bejegyzés előnézetét látja, ha valamelyik képet kiválasztja, akkor megtekintheti nagyobb méretben és a kommentek megtekintésére is ekkor van lehetőség.

Az app támogatja az oldalra görgethető posztokat, az időrendi és az algoritmus által működtetett hírfolyamot, és a kommentek kezelését is.



A hírek szerint bizonyos TikTok felhasználók fotós posztok megosztásakor már kaptak értesítést arról, hogy a bejegyzésüket a TikTok Notes felületén is mutatja majd a platform, beleértve azokat is, melyeket korábban tettek közzé.

A felhasználók kikapcsolhatják ezt a funkciót, ha nem szeretnék igénybe venni. A szolgáltatás meglévő TikTok fiókkal használható, és már weboldala is van.

tiktok új applikáció notes android ios fotók



Kapcsolat

Ha kérdése van, vagy szeretne velünk együttműködni örömmel várjuk érdeklődését. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Legyen részese az innováció, design és eredmények világának - válassza a Magyar fejlesztőket a digitális sikerhez!

Your message was sent, thank you!