Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Online

Már készül az új TikTok-alkalmazás

2024-04-09 11:58:08 51

A TikTok úgy tűnik nem áll meg egyetlen alkalmazásnál, a kínai óriáscég ugyanis bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll egy Instagram-rivális applikáció. Több felhasználó is közzétett egy képernyőfotót, ami megerősítette, hogy a fényképek megosztására szolgáló alkalmazás a TikTok Notes nevet kaphatja, írja a TechCrunch.

Az elmúlt néhány napban számos TikTok-felhasználó felugró értesítést kapott egy új, TikTok Notes nevű alkalmazásról, amellyel fényképeket oszthatnak meg. Ezt erősíti az is, hogy egy TikTok tulajdonában lévő URL, a photo.tiktok.com is a TikTok Notes appot reklámozza.

Az app alapjául szolgáló kódra múlt hónapban figyeltek fel a TikTok APK fájljában, ám ez azt sugallta, hogy a vállalat a TikTok Photos nevet adja majd a fejlesztésnek.

Az újabb kínai közösségi app megjelenésének időzítése nem véletlen, a Meta ugyanis épp most teszteli a Facebookon az álló formátumú videók előresorolását, így állítva versenytársat a TikToknak.

A kínai közösségi felület egyébként hosszabb, félórás videólehetőséggel és az X-hez, valamint a Threads-hez hasonló szöveges funkció bevezetésén is dolgozik. Így tehát egyetlen amerikai óriáscég sem érezheti magát biztonságban.

tiktok x instagram threads versenyKapcsolat

Ha kérdése van, vagy szeretne velünk együttműködni örömmel várjuk érdeklődését. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Legyen részese az innováció, design és eredmények világának - válassza a Magyar fejlesztőket a digitális sikerhez!

Your message was sent, thank you!