Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Technika – Tudomány

Fontos: Azonnal frissíteni kell a Windowst!

2024-04-11 06:04:57 52

Százötven sebezhetőséget foltozott be áprilisban a Microsoft.

Az elmúlt hónapokban a megszokotthoz képest a Microsoft feltűnően kevesebb sebezhetőséget szüntetett meg a havi rendszeres hibajavító keddjein. Most áprilisban pótolta az elmaradást, összesen 150 darab sérülékenységet javított a Windowshoz és az Office-hoz hasonló termékeiben.

Ebből a százötvenből ráadásul csak három kapott kritikus besorolást, azonban hatvanhét távoli kódfuttatásra biztosított lehetőséget. Kettő hiba nulladik napinak bizonyult, a bűnözők már a javításaik elérhetővé válása előtt aktívan használták azokat a célpontjaik támadására.

A Windows 10 és a Windows 11 legfeljebb pár napon belül telepíti majd a most kiadott biztonsági frissítéseket, azonban a Gépház alkalmazás Windows Update részében egy manuális kereséssel kikényszeríthető az azonnali installációjuk.

frissítés windows fontos sebezhetőség office



Kapcsolat

Ha kérdése van, vagy szeretne velünk együttműködni örömmel várjuk érdeklődését. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Legyen részese az innováció, design és eredmények világának - válassza a Magyar fejlesztőket a digitális sikerhez!

Your message was sent, thank you!